New Year’s Eve Menu For My Mother and I

At the Troglodyte caves of Rochecorbon, Restaurant L’Oubliette –

  • Amuse Bouches
  • Foie gras de canard au poivre de Voastiperifery
  • Figues confites au Vouvray moelleux
  • Nage de Saint Jacques en minestrone au Vouvray demi sec
  • Nem de tourteau aux feuilles de Tito
  • Compotee de boeuf facon lievre a la royale du Senateur Couteau
  • Sainte Maure chaud au crumble de noisettes dessert autour du caramel
    mignardises
  • Arrose de champagne et Saint Nicolas de Bourgueil et Vouvray moelleux

Bonne Année!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s